Fevzipaşa İlkokulu

WEB https://fevzipasaciko.meb.k12.tr
Adres : FEVZİPAŞA MAH. ŞEHİT ADNAN GÖÇER 10 CAD. FEVZIPASA ILKOKULU BLOK NO 10 REYHANLI / HATAY
VİZYON : Atatürk´ün ilkeleri doğrultusunda, devrimlerinin ışığında; evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden hayata hazır, nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Yaratıcı, çağdaş, sorunlara çözüm getiren, girişken, yardımsever, anlayışlı, saygılı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : DERS BAŞLAMA-12:40 DERS BİTİŞ-17:30
Isınma : KALORİFER
Servis : YOK
Ulaşım : KARAYOLU-DOLMUŞ YOK-ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARIYLA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM